Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wij zijn heel blij jullie te kunnen melden dat HTC na de zomervakantie gaat starten met een aantal proeftrainingen G-hockeyteam! Deze gaan plaatsvinden op maandagavond van 19.00-20.00u.

We hopen dat veel jongens en meisjes willen meedoen. Bij voldoende belangstelling wil HTC graag wekelijkse trainingen gaan organiseren en meedoen met de competitie (wedstrijden). HTC zorgt voor voldoende trainers/begeleiders met affiniteit met de doelgroep.

Wat is G-hockey?

G-hockey is bedoeld voor spelers (niet rolstoelafhankelijk), voor wie het niet zo makkelijk is om aan te sluiten binnen het reguliere hockeyteam. Er wordt gespeeld volgende de spelregels van de jongste jeugd. Bij G-hockey staat plezier beleven aan de training/wedstrijd en de veiligheid voorop.

In het kort

Locatie:  HTC Son Hockey, Sportpark de Gentiaan, Vlielandlaan 2 Son en Breugel

Groep:   Gemengd team (jongens en meisjes)

Start:  Maandag 3 september van 19.00-20.00u

Leeftijd:  Vanaf 8 jaar

Training: We starten met een aantal proeftrainingen en spelen op een half veld.

Trainers: Tim Strijbosch (hoofdtrainer) samen met een aantal hulptrainers.

Kleding:  Tijdens de trainingen draag je makkelijk zittende sportkleding, sportschoenen (of kunstgrasschoenen als je die hebt), een bitje om je tanden te beschermen en scheenbeschermers (erg belangrijk!). Hockeysticks en ballen worden tijdens de proeftrainingen in bruikleen verstrekt door HTC.  Als je gaat meedoen met de competitie dan schaf je een HTC tenue aan dat bestaat uit een wit/rood shirt, een zwarte korte broek/rokje en rode kousen.

Proeflessen: De proeftrainingen zijn gratis. Word je daarna lid, dan betaal je contributie aan HTC.

Aanmelding

Wil jij graag meedoen met de proeflessen van G-hockey? Meld je dan aan via onze mail: info@meedoensenb.nl

Ken je nog jongens of meisjes die niet in Son en Breugel wonen, maar ook graag willen hockeyen en meedoen met de proeftrainingen? Laat ze dan aanmelden via de mail want ook zij zijn van harte welkom om mee te doen!