Wat doet Carrousel leren(d) werken?

Voor een passende stage-, dagbesteding- of werkplek  kun je terecht bij ons leer-werkcentrum Carrousel.

Carrousel is een samenwerkingsverband tussen Stichting MeeDoen Werkt en SWZ Zonhove. We zijn een leer- werkorganisatie voor jonge mensen met een beperking, vanaf 16 jaar oud, voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om zonder begeleiding en ondersteuning een passende werkplek te vinden en te behouden. Carrousel zoekt naar een zo volwaardige mogelijke dagbesteding of werk voor jongeren en (jong)volwassenen met een loonwaarde van maximaal 50/60 %.

Binnen onze doelgroep vallen onder andere:

–   jongeren met autisme
–   jongeren met een (licht) verstandelijke beperking
–   jongeren met een lichamelijke beperking
–   jongeren met niet aangeboren hersenletsel

Carrousel creëert kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kansen om zichzelf te ontwikkelen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Werken is daarbij onmisbaar. Met passend werk halen mensen niet alleen het beste uit zichzelf, maar ze dragen ook hun steentje bij aan de samenleving. Carrousel zoekt elke dag naar kansen en plaatsen voor deze  jongeren, die graag willen werken, maar daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Bij Carrousel vinden we dat jongeren niet thuis horen te zitten, maar binnen hun eigen mogelijkheden aan de slag moeten kunnen in hun dorp Son en Breugel.

Wij werken graag en wij werken graag hier!

Carrousel is gevestigd aan de Nieuwstraat 52, midden in het centrum van Son. Het is een plek waar jongeren elkaar dagelijks kunnen ontmoeten en van waaruit ze kunnen gaan werken bij werkgevers in Son en Breugel of op het Zonhove-terrein. Kan Carrousel iets voor je doen? Neem een kijkje op onze website!