Laden Evenementen

DIT CONCERT IS VERZET NAAR 25 MEI 2022!

Start: 16.45 (vertrek in Son)

Eind: 22.30u (terug in Son)

Waar: Indoor Sportcentrum Zuid Eindhoven. Vertrek vanaf de kiosk in Son

Vervoer: Wij verzorgen het vervoer en vertrekken gezamenlijk naar het Indoor Sportcentrum, Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven (kom je liever rechtstreeks dan kan dat ook; geef het dan bij je aanmelding aan ons door).

Leeftijd: voor kinderen/jongeren vanaf 11 jaar

Je kunt nog niet aanmelden; uitnodiging volgt in 2022

Kosten: € 7,00 via automatische incasso. Deze activiteit wordt aan jullie mede aangeboden door stg. Gehandicapten Concert Eindhoven.

Omschrijving:
ConcertiFetti is een spetterende feestavond voor mensen met een beperking. Dit jaar bestaat Concerti Fetti 21 jaar en zijn er optredens van vele bekende Nederlandse artiesten: Django Wagner, Jan Smit, Ferry de Lits, René Schuurmans, Lawineboys en Danny Smoorenburg. Er wordt gedanst, gezongen, gelachen en genoten.
Mede organisator en voormalig trainer van het G-team John van Hout heeft ons uitgenodigd om met een aantal jongeren bij het concert te zijn! We gaan er heen met voldoende begeleiding.
Denk er voor het aanmelden even goed over na dat het om een grote zaal met veel mensen gaat. Er wordt wel een apart vak voor ons gereserveerd, met zitplaatsen, dicht bij het podium. Dus we staan/zitten niet direct tussen vreemde mensen en de begeleiders hebben een goed overzicht.