Stichting Meedoen S&B is volledig afhankelijk van subsidiegeld, giften en sponsoren. In 2014 heeft Stichting Meedoen middels een gewonnen cheque in de Brabantse Dorpen Derby een goede start kunnen maken. Het publiek en de jury vonden Stichting MeeDoen een toegevoegde waarde om door middel van sport en samenwerking de leefbaarheid in ons dorp Son en Breugel te vergroten.

Leuke activiteiten organiseren en sportlessen op maat invullen kunnen we als St. MeeDoen S&B natuurlijk niet alleen. In tegendeel! We hebben bijvoorbeeld accommodaties nodig, enthousiaste trainers, specialisten die een workshop geven, organisaties die ons financieel ondersteunen of een activiteit sponsoren, media die ons bekendheid geven, vrijwilligers die ons helpen, etc, etc.

Alleen met de hulp van vele andere partijen kunnen we onze plannen blijven uitvoeren. En gelukkig zit dat wel goed in Son & Breugel. Sinds we begonnen zijn in de zomer van 2013 zijn we keer op keer blij verrast met spontaan aanbod of enthousiaste en positieve reacties op onze verzoeken.

Graag zetten we hieronder al deze mensen en organisaties in het zonnetje. Zij verdienen ons hartelijk applaus.

Stg. Triple S&B Locale sportverenigingen Locale samenwerkingspartners
Enthousiaste mensen van deze stichting organiseren voor ons geweldige sportactiviteiten, waarbij plezier voor het sporten voorop staat. Stichting MeeDoen heeft een mooi passend aanbod opgezet i.s.m. locale sportverenigingen. Wie bieden tennis, voetbal, paardrijden, duiken en snorkelen, danslessen, fitness, zumba, thaiboksen, hockey en scouting op maat. Gemeente Son en Breugel
CMD
LEV-groep
SWZ-Zonhove