Dancing Stars is een dansles speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking die niet of niet zo makkelijk kunnen aansluiten binnen het reguliere dansaanbod. Deze dansles wordt gegeven door dansdocente Tatjana van Tati’s dance agency. Zij heeft grote affiniteit met het geven van danslessen aan kinderen/jongeren met een beperking.

Voor sommige kinderen en jongeren kan het moeilijk zijn om aan te sluiten bij reguliere danslessen. De drempel kan te hoog zijn en ook de les is vaak niet helemaal passend bij de doelgroep. Daarom biedt Tati’s dance agency een dansles waar leerlingen wel aansluiting vinden en zich geen zorgen hoeven te maken of ze wel goed kunnen meedoen.

Plezier staat voorop in deze les. Genieten van de muziek en de leuke, goed te volgen danspassen. Samen maken we van elke les één groot feest! De les is erg afwisselend en de leerlingen maken kennis met allerlei dansstijlen en muzieksoorten.

Zien we jou snel in de nieuwe Dancing Stars les?

Aanbod:  Dancing Stars danslessen (niet rolstoeltoegankelijk)
Tijd: Dinsdagmiddag 17.45-18.45u
Groep: Gemengde groep van kinderen/jongeren met en zonder beperking
Lerares: Tatjana Tempelaars
Locatie: Dommelhuis (dorpshuis), Kerkplein 5 in Son en Breugel
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Kleding: Makkelijk zittende sportkleding en sportschoenen.
Neem een handdoek en flesje water mee.
Kosten: Een proefles is gratis. Word je daarna lid, dan betaal je contributie aan Tati’s Dance Agency. Tot 18 jaar: € 28,- / per maand. Vanaf 18 jaar € 31,- / per maand
Aanmelden: info@tatisdance.nl of info@meedoensenb.nl                                   Website: www.tatisdance.nl