Vrijwilliger bij Stichting MeeDoen

Stichting MeeDoen S&B is geheel afhankelijk van haar vrijwilligers. Bij de meeste activiteiten die worden georganiseerd zijn vrijwilligers hard nodig om de zorgvuldig samengestelde groepen te begeleiden. We zorgen er voor dat er altijd vrijwilligers zijn die de handen vrij hebben om vliegende keep te zijn en meteen kunnen handelen in geval van nood.

De vaste vrijwilligers die nu bij ons betrokken zijn, betreffen in veel gevallen ouders/verzorgers van de kinderen en jongeren die deelnemen aan de activiteiten. Daarnaast doen er ook vrijwilligers mee die affiniteit hebben met de doelgroep en zelf geen ouder/verzorger zijn. Vrijwilligers die willen meedoen kunnen kiezen voor een regelmatige, ‘vaste’ bijdrage in activiteitencommissies of voor incidenteel inspringen.

Voor een goede samenwerking en goede begeleiding van de kinderen en jongeren die deelnemen aan de activiteiten, hanteren we dat vrijwilliger zijn een niet verplichtend karakter heeft, maar zeker niet vrijblijvend is. Stichting MeeDoen verwacht dat vrijwilligers hier zorgvuldig mee omgaan.

Onze activiteitencommissie:

Bernadette Rooijakkers

Chantal Goossens

Caroline van Hout

Ellen Jansen

Angelique Hubers

Maaike van Kempen

Diana van der Looij

Brigit van den Putte

Lisette de Wit

Wendy Spapens

Antoinet Swinkels

Hermine Versantvoort

Martje van der Heijden

Onze flexibele vrijwilligers:

Lizet Aertsen (muziek workshop)
Annette Beniers (muziek workshop)
Roy Goossens
Lotte van der Looij
Carlo van Erp
Rinie van der Looij
Twan Aerts