Ouders van een kind met een beperking/ontwikkelstoornis lopen vaak tegen dezelfde problemen en vragen aan. Jouw kind vindt moeilijk aansluiting bij leeftijdsgenoten, heeft geen leuke activiteiten buitenshuis, het lukt niet om een passende sport te vinden of te behouden bij een sportvereniging en wat niet meer.. Breng hier verandering in en neem contact met ons op!

We overleggen samen wat passend zou kunnen zijn voor jouw kind. We snappen heel goed dat het moeilijk of extreem spannend kan zijn een eerste keer met ons mee te doen. Kom dan gerust zelf een eerste keer als ouder mee naar de activiteit. Een broertje, zusje, vriendje, opa, oma of begeleider mag natuurlijk ook.

Ouders kunnen ervaringen en oplossingen delen, elkaar helpen met praktische oplossingen voor dagelijkse problemen etc. Zeker in de huidige participatiemaatschappij wordt samenwerking van ouders steeds meer onmisbaar. Door het organiseren van thema- en contactavonden, het verspreiden van informatie en het opzetten van een forum bouwen we aan een effectief netwerk van ouders en nuttige relaties.

Houd onze activiteitenkalender in de gaten voor de volgende thema-avond.