Stichting MeeDoen S&B werkt samen met sportverenigingen in Son en Breugel om teams en lessen op te zetten voor jongeren die het niet zo makkelijk vinden om zomaar aan te sluiten bij een sport(vereniging). Het kan zijn omdat je liever niet in een grote groep bezig bent, of omdat je niet zo goed bent in bewegen, of omdat je niet zo zelfverzekerd bent, of omdat je een beperking hebt, of omdat……enz.

Maar als aansluiten niet zo makkelijk is, wil dat niet zeggen dat jij niet graag zou willen voetballen, judo, dansen of zelfs duiken. Dat begrijpen wij best.

Het idee van het sportaanbod op maat is dat jij ook lid kunt zijn bij een sportvereniging en de sport doen die jij leuk vindt, maar wel in een eigen groepje of team waarin jij je thuis voelt.  De lessen worden op maat ingericht: o.a. kleine groepjes, deskundige trainers, ervaren ouders als begeleiding, indeling van de groepen op leeftijd en mogelijkheden.

Ook kinderen en tieners in die rondom Son & Breugel wonen kunnen natuurlijk van het aanbod van de sportverenigingen gebruik maken. Hoe meer kinderen meedoen hoe beter de verenigingen de lessen kunnen indelen op leeftijd en niveau.
Zit er een sport bij die in je eigen gemeente niet op maat gegeven wordt en ligt Son & Breugel niet te ver weg, meld je dan aan en doe lekker mee!

Informatie over het aanbod van de (sport)verenigingen zullen we regelmatig verspreiden, o.a. via de speciaal onderwijsscholen in Eindhoven en omgeving en gemeentebladen.
Wil je de informatie rechtstreeks van ons blijven ontvangen meld je dan bij ons aan. Dit kan makkelijk via een mailtje of telefoontje: mail , tel. 0499 461642.