Laden Evenementen

Jullie hebben je aangemeld voor de Kerst crea-activiteit Kerst Kwasten maken. Zoals jullie weten zijn vanaf deze week de Corona maatregelen weer aangescherpt en kunnen we op dinsdag 14 dec helaas niet samen knutselen in het Vestzak theater. We vinden dat heel jammer. Maar we hebben besloten om er een leuke thuis-crea-activiteit van te maken.

Wat gaan we doen?

We gaan leuke Kerst Kwasten maken aan een houten tak die je thuis kunt ophangen. Iedereen krijgt 3 kwasten en een houten tak met haakjes. De kwasten ga je zelf versieren. De tak mag je versieren met lampjes en kerstversiering.

Extra informatie voor de thuis-knutsel-activiteit:

  • We gaan deze week samen met onze vrijwilligers de thuis-knutsel-tassen maken.
  • In de tas zitten de materialen én een handleiding die je kunt gebruiken zodat je weet wat je moet doen. Uiteraard mag je ook je eigen creatie maken.
  • Heb je zelf geen lijmpistool? Dan kun je er van ons een in bruikleen krijgen. Geef dat even door via de mail dan zorgen wij voor een lijmpistool in jouw knutseltas.
  • De jongeren die in Son en Breugel wonen, krijgen hun tas aanstaand weekend thuis gebracht. Ben je niet thuis, dan zetten we de tas bij de voordeur en sturen we jou een berichtje.
  • Woon je buiten Son en Breugel? Dan kun je de knutseltas ophalen bij Diana vd Looij.

De ophaaldagen zijn: vrijdagavond 3 dec tussen 18.00-20.00u en dinsdag 7 dec tussen 18.00-20.00u.

  • Op dinsdag 14 december gaan we samen skypen om elkaars kunstwerken te bewonderen. We maken daar dan weer een gezellige avond van! Zijn we toch een beetje samen….

Informatie over de Skype avond volgt nog via de mail.