Laden Evenementen

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een leuke, sportieve avond GlowGolf op zaterdag 9 maart van 18.30-20.45u.

Wat gaan we doen?

We spelen in kleine groepen op de speciale golfbaan van GlowGolf midgetgolf. De bedoeling is om in zo min mogelijk slagen het balletje, over de baan, in het gat (the hole) te krijgen. De begeleiders helpen je als het nodig is en zij tellen jouw scores op. Degene met het minst aantal slagen, wint het spelletje. Na afloop drinken en eten we wat lekkers.

Het thema is ‘avontuur’. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor. Via een Azteekse tempel en een oude mijn bereik je een   science fiction deel en daarna een Deep Sea zone met prachtige decors. Na de onderwaterbeleving kom je in de Jurassic zone waar de dino’s je opwachten.   De 18-holes golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole-in-1 te slaan. Gaat jou dat lukken?!

Extra info:

  • Deze activiteit is voor alle leeftijden.
  • Na afloop drinken en eten we wat lekkers.
  • Wij zorgen voor voldoende begeleiders
  • Deze activiteit is niet geschikt voor jongeren in een rolstoel.
  • Kosten: € 3,50 (via automatische incasso).
  • Let op: voor deze activiteit is geen gezamenlijk vervoer: de jongeren worden door ouders om 18.45u naar GlowGolf gebracht en daar om 21.00u weer opgehaald. Het adres is Vijfkamplaan 6 in Eindhoven (kijk of je met je samen met je vrienden/vriendinnen kunt carpoolen)

DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT. ALS JE NOG AANMELDT, WORD JE OP DE WACHTLIJST GEPLAATST