Laden Evenementen

Dit jaar vindt voor de 45e keer de Kindervakantieweek Breugel plaats. De Kindervakantieweek is een leuke spelweek in de laatste week van de schoolvakantie. Je hoeft je dan niet te vervelen.

Het bestuur van de KVW Breugel heeft stg. MeeDoen S&B uitgenodigd om dit jaar mee te doen, zodat ook kinderen die niet in Son en Bruegel naar school gaan, wel lekker mee kunnen doen met de Kindervakantieweek in ons dorp . Dat vinden we hartstikke fijn!

Let op: we doen alléén mee met de Kindervakantieweek in Breugel en niet in Son. Als je in Son woont (of in de randgemeenten) mag je natuurlijk ook gewoon aanmelden.

Kindervakantieweek 2018
Datum:               maandag 13 augustus t/m donderdag 16 augustus 2018
Locatie:              de Boerderij, Leeuwstraat in Breugel
Tijd:                    van 09.30-15.30u
Leeftijd:             voor jongens en meisjes t/m 14 jaar
Thema:               ‘KVW viert zomercarnaval’
Aanmelden:      via onze mail:
info@meedoensenb.nl
Kosten:              het inschrijfgeld voor de Kindervakantieweek is
€ 17,50 p.p.  stichting MeeDoen zal hiervan 7,50 per kind betalen; jullie betalen dan nog 10,- p.p.

We willen graag meedoen met max. 2 groepjes. Bij elk groepje is 1 MeeDoen vrijwilliger aanwezig en een vrijwilliger van de Kindervakantieweek Breugel.

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan via de mail info@meedoensenb.nl vóór woensdag 6 juni. Jullie ontvangen voor 13 augustus nog een uitgebreide informatiebrief met het programma van de Kindervakantieweek. Kijk ook alvast eens op de website: www.kvwbreugel.nl