Laden Evenementen

In het najaar van 2022 heeft de Goederen- en dienstenveiling in Son en Breugel plaatsgevonden. Tijdens deze veiling werden er verschillende ‘kavels’ verkocht. Eén van die kavels was ‘een gezellige, geheel verzorgde Pannekoekenmiddag in restaurant ’t Kleijn Geluck in Son’.

Stichting Beach Event heeft deze kavel gekocht en wil deze kavel graag aanbieden aan de jongeren van stichting MeeDoen. Daar zijn we hartstikke blij mee!!

In ‘t kort

Datum:              zaterdag 25 februari

Locatie:             restaurant ’t Kleijn Geluck, Raadhuisplein 20, Son

Tijd:                    groep 1 van 12.00-13.15u  –  groep 2 van 13.30-15.00u

Kosten:              deze activiteit is gratis

Heb je een allergie? Geef het aan ons door, dan houdt de kok daar rekening mee (je krijgt dan pannenkoeken gemaakt op basis van water).

Wat gaan we doen?

Je wordt op zaterdag 25 februari als echte gast ontvangen in restaurant ’t Kleijn Geluck. We zitten allemaal aan mooi gedekte tafels en Kok Rick gaat samen met zijn collega’s heerlijke pannenkoeken bakken. Je krijgt er natuurlijk ook wat lekkers te drinken bij.  Omdat we iedereen graag willen laten meedoen, verdelen we jullie in 2 groepen: groep 1 wordt verwacht om 12.00u en groep 2 om 13.30u. Je hoort nog in welke groep je wordt ingedeeld.

JE KUNT JE NOG NIET AANMELDEN VOOR DEZE ACTIVITEIT. DE UITNODIGING VOLGT NOG VIA DE MAIL