Laden Evenementen

In het voorjaar van 2018 heeft de Goederen- en dienstenveiling in Son en Breugel plaatsgevonden. Tijdens deze veiling werden er verschillende ‘kavels’ verkocht. Eén van die kavels was ‘een gezellige, geheel verzorgde Pannekoekenmiddag in restaurant ’t Kleijn Geluck in Son’.

Stichting MeeDoen S&B heeft deze kavel aangeboden gekregen en daar zijn we hartstikke blij mee!!

Graag willen wij jullie uitnodigen voor deze gezellige Pannenkoekenmiddag!

Datum                : woensdag 7 november

Locatie                : restaurant ’t Kleijn Geluck

Raadhuisplein 20

5691 AM Son en Breugel

Tijd                      : groep 1 van 15.00-16.00u en groep 2 van 16.00-17.00u

Kosten                : deze activiteit is gratis

Aanmelden       : via onze mail: info@meedoensenb.nl

Heb je een allergie? Geef het aan ons door, dan houdt de kok daar rekening mee  (je krijgt dan pannenkoeken gemaakt op basis van sojamelk, water)

 

Wat gaan we doen?

Je wordt op woensdag 7 november als echte gast ontvangen in restaurant ’t Kleijn Geluck. We zitten allemaal aan mooi gedekte tafels en Kok Rick gaat samen met zijn collega’s heerlijke pannenkoeken bakken. Je krijgt er natuurlijk ook wat lekkers te drinken bij.  Omdat we iedereen graag willen laten meedoen, verdelen we jullie in 2 groepen: groep 1 wordt verwacht om 15.00u en groep 2 om 16.00u.

Je hoort nog in welke groep je wordt ingedeeld.

Omdat deze activiteit op een woensdagmiddag plaatsvindt, sturen wij jullie nu alvast de uitnodiging. Je kunt hiermee rekening houden en eventueel alvast vrij vragen op je werk als je graag wilt meedoen.

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan: info@meedoensenb.nl