Laden Evenementen

In het voorjaar van 2019 heeft de Goederen- en dienstenveiling in Son en Breugel plaatsgevonden. Tijdens deze veiling werden er verschillende ‘kavels’ verkocht. Eén van die kavels was ‘een gezellige, geheel verzorgde Pannekoekenmiddag in restaurant ’t Kleijn Geluck in Son’.

Giel en Simone van Erp van Verhallen & Jansen Kantoorinrichting hebben deze kavel gekocht. Giel is één van de trainers van het G-voetbalteam van SBC en wil deze kavel graag aanbieden aan de spelers van het G-team én aan de kinderen/jongeren van stichting MeeDoen. Daar zijn we hartstikke blij mee!!

In ‘t kort

Datum                : woensdag 11 september

Locatie                : restaurant ’t Kleijn Geluck, Raadhuisplein 20, Son

Tijd                      : groep 1 van 14.30-15.30u  –  groep 2 van 15.45-16.45u

Kosten                : deze activiteit is gratis

Aanmelden       : via onze mail: info@meedoensenb.nl

Heb je een allergie? Geef het aan ons door, dan houdt de kok daar rekening mee  (je krijgt dan pannenkoeken gemaakt op basis van water)

Wat gaan we doen?

Je wordt op woensdag 11 september als echte gast ontvangen in restaurant ’t Kleijn Geluck. We zitten allemaal aan mooi gedekte tafels en Kok Rick gaat samen met zijn collega’s heerlijke pannenkoeken bakken. Je krijgt er natuurlijk ook wat lekkers te drinken bij.  Omdat we iedereen graag willen laten meedoen, verdelen we jullie in 2 groepen: groep 1 wordt verwacht om 15.00u en groep 2 om 16.00u.

Je hoort nog in welke groep je wordt ingedeeld.

 

Omdat deze activiteit op een woensdagmiddag plaatsvindt, sturen wij jullie nu alvast de uitnodiging. Je kunt hiermee rekening houden en eventueel alvast vrij vragen op je werk als je graag wilt meedoen.

 

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan: info@meedoensenb.nl