Laden Evenementen

Op zondagmiddag 28 januari gaan we een leuk uitstapje maken naar Theater de Blauwe Kei. We gaan samen kijken naar de leuke familiemusical Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand. Hartstikke leuk!

Waar gaat de musical over?

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze De Bende Van De Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar De Bende Van De Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en De Bende Van De Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Let op:

  • Deze activiteit is voor alle leeftijden
  • Wij zorgen voor vervoer en voldoende begeleiders
  • In het theater krijgen jullie van ons wat lekkers te eten en te drinken
  • Aanmelden via de mail info@meedoensenb.nl
  • Let op: we hebben een beperkt aantal kaarten voor deze voorstelling. We werken met een wachtlijst. Iedereen die kan meedoen ontvangt een bevestiging via de mail

DEZE ACTIVITEIT IS VOLGEBOEKT. MELD JE NU NOG AAN, DAN KOM JE OP DE WACHTLIJST TE STAAN.