Hopsakee activiteitenmiddag met pony’s

Een leuke activiteitenmiddag op woensdag tussen de pony’s voor kinderen en jongvolwassenen met een zorgvraag. Houd je van paarden, pony’s en ben je graag buiten, bij ons op stal kan iedereen zichzelf zijn en is er respect voor mens en dier.

Data en tijd: Op woensdagmiddag
Aanbod  Hopsakee start met een leuke activiteitenmiddag op de woensdagmiddag tussen de pony’s voor kinderen en jongvolwassenen met een zorgvraag. Houd je van paarden, pony’s en ben je graag buiten, bij ons op stal kan iedereen zichzelf zijn en is er respect voor mens en dier. Elke woensdagmiddag komt een aantal kinderen/tieners naar de kleine manege om daar te werken met en tussen de pony’s. Soms gaan we op uitstapje, maar meestal zijn we bezig op stal.
De nadruk ligt op; samenwerken, taakgericht bezig zijn, persoonlijke ontwikkeling vergroten en vooral veel plezier hebben met elkaar. De jarenlange ervaring met paarden en kinderen met een speciale zorgvraag heeft ons geleerd dat het omgaan met dieren een ontzettende grote meerwaarde heeft op het welbevinden van een kind. Naast de pony’s die we hebben, zijn er ook nog poezen en hondjes. Die zijn ook allen gewend aan de kinderen die onze stal bezoeken. Via Hopsakee is het mogelijk jonge kinderen met een speciale zorgvraag kennis te laten maken met pony’s en het ponyrijden. We bieden geen structurele lesjes meer maar af en toe een probeer-les is superleuk. Kom en probeer of het iets voor je is.
Locatie: Mosbulten 17, 5491 PH Sint-Oedenrode
Aanmelden: Lucienne Geukemeijer: mail naar luus.geuk70@gmail.com of bel naar 0622937874