Laden Evenementen

Op woensdag 29 mei a.s. wordt alweer voor de 20e keer het evenement Concerti Fetti gehouden. Ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd door John van Hout, mede-organisator van Concerti Fetti en voormalig trainer van het G-team van SBC, om samen met jullie naar het concert te gaan.

Datum:               woensdag 29 mei 2019

Locatie:              Beursgebouw Eindhoven

Tijd:                    17.00-22.30 uur. Vertrek vanaf de kiosk in Son

Aanmelden:      via de mail info@meedoensenb.nl 

Kosten:              € 5,- (via automatische incasso)

Let op:                De dag erna hebben jullie vrij want dan is het Hemelvaart.  

 

Wat is Concerti Fetti?

Dit is een spetterende feestavond voor mensen met een beperking . Maar liefst 3500 personen uit heel Brabant en omgeving komen jaarlijks naar het Beursgebouw in Eindhoven om te genieten van de sfeer en de artiesten. Dit jaar zijn er optredens van o.a. Django Wagner, Frans Bauer, Snollebollekes, Corry Konings, Alpenzusjes en nog vele andere artiesten. Er wordt gedanst, gezongen, gelachen en genoten.

Denk er voor het aanmelden wel even goed aan dat het om een grote zaal met veel mensen gaat. Er wordt wel een apart vak voor ons gereserveerd, dus we staan niet direct tussen vreemde mensen. We gaan er ook heen met ruim voldoende begeleiding.

We verzamelen om 17.00 uur in Son voor de kiosk. Wij verzorgen het vervoer en vertrekken gezamenlijk naar het Beursgebouw in Eindhoven (kom je liever rechtstreeks naar het Beursgebouw, dan kan dat ook; geef het dan bij je aanmelding aan ons door).

Om 22.00 uur is het concert afgelopen, rond 22.30 uur zijn we weer terug in Son, bij de kiosk.

  • We zitten vooraan, in een vak met stoelen (je hoeft dus niet heel de avond te staan).
  • Wij zorgen voor het vervoer, entreekaarten, drinken, wat lekkers en voldoende begeleiding.
  • Je hoeft geen geld mee te nemen; de eigen bijdrage is € 5,- en vindt na de activiteit via een automatische incasso plaats.
  • De dag na dit concert heb je vrij van school/werk omdat het dan Hemelvaart is!
  • Tegen overprikkeling of als je het geluid te hard vindt, kun je zelf oordopjes meenemen en toch gezellig met ons meegaan.

Vind je het leuk om mee te gaan? Meld je dan aan via onze mail: info@meedoensenb.nl