Laden Evenementen

Dit jaar vindt voor de 46e keer de Kindervakantieweek Breugel plaats. De Kindervakantieweek is een leuke spelweek in de laatste week van de schoolvakantie. Je hoeft je dan niet te vervelen.

Vorig jaar heeft stg. MeeDoen voor de 1e keer meegedaan met de Kindervakantieweek. Het was erg leuk en het bestuur heeft aangegeven dat wij dit jaar ook weer van harte welkom zijn! Dit betekent dat ook dit jaar weer de kinderen die niet in Son en Bruegel naar school gaan, wel lekker kunnen meedoen met de Kindervakantieweek in ons dorp . Dat vinden we hartstikke fijn!

Let op: we doen alléén mee met de Kindervakantieweek in Breugel en niet in Son. Als je in Son woont (of in de randgemeenten) mag je natuurlijk ook gewoon aanmelden.

 Kindervakantieweek 2019
Datum: maandag 12 augustus t/m donderdag 15 augustus 2019
Locatie: de Boerderij, Leeuwstraat in Breugel
Tijd: 09.30-15.30u
Leeftijd: voor jongens en meisjes t/m 14 jaar
Thema:  ‘Met KvK de Jungle in!’
Aanmelden:
info@meedoensenb.nl
Kosten: het inschrijfgeld voor de Kindervakantieweek is
€ 17,50 p.p.  Stichting MeeDoen zal hiervan 7,50 per kind betalen; jullie betalen dan nog 10,- p.p.

We willen graag meedoen met max. 2 groepjes. Bij elk groepje is 1 MeeDoen vrijwilliger aanwezig en een vrijwilliger van de Kindervakantieweek Breugel.

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan via de mail info@meedoensenb.nl vóór 6 juni a.s.

Jullie ontvangen voor aanvang nog een uitgebreide informatiebrief met het programma van de Kindervakantieweek. Kijk ook alvast eens op de website: www.kvwbreugel.nl